Veel bezoek en muziek bij "Open Dag" van Radio S&B

Maar liefst 7 uur LIVE-Radio en artiesten tijdens onze "OPEN DAG" naar aanleiding van ons 1-jarig bestaan !

Vanaf 11.00 uur was onze studio geopend, onze programmakers aan het werk en vielen inwoners spontaan "met de deur in huis". Diverse artiesten verzorgden LIVE optredens. Kortom: Veel te zien EN te horen bij Radio S&B. Luister o.a. mee naar interviews met enkele MAESTRO's voor en na de repetitie:

Optredens van ondermeer Danny Robben, Julian Stuiver, Karin Giebels, de Brabo Turk en Benno van Vught.

Natuurlijk hadden wij een aantal van deze artiesten voor de microfoon, zoals "Brabo Turk junior"

Het verzoekplaatje van Noud Hilgerdenaar voor zijn JUF.

En nog veel meer.... luister maar !

VEEL LUISTERPLEZIER en dank aan de artiesten en natuurlijk Adriana Bos voor het regel- en ritselwerk !

 


 


Terug

Nieuws uit de regio

Zorgen over toekomst kinderopvang in Eindhoven en omgeving

EINDHOVEN - Ook de reguliere kinderopvang trekt na jaren van crisis weer aan, blijkt uit recente cijfers van het CBS over 2016. Toch zijn er zorgen over de toekomst. Op 1 januari 2019 moeten kinderdagverblijven voor elke drie baby's een pedagogisch medewerker hebben. Dat zijn er nu nog vier. 

Na nachtelijk ongeval weg mogelijk uren langer dicht in Oost-Brabant; politieteam Verkeersongevallen Analyse heeft personele problemen

EINDHOVEN- Wegafsluitingen na zware, nachtelijke ongevallen kunnen automobilisten in Oost-Brabant flinke hinder gaan opleveren. Het politieteam Verkeersongevallen Analyse (VOA) kampt namelijk met flinke personele problemen. Dat bevestigt de politie. 

Overzicht: branden teisteren de regio

EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Burgers en boeren zetten zich schrap op weg naar besluit veehouderij

DEN BOSCH/EINDHOVEN - Provinciale Staten (PS) buigen zich vrijdag 23 juni voor de laatste keer inhoudelijk over de veehouderijplannen van Gedeputeerde Staten. De bijeenkomst in het provinciehuis is de opmaat naar de definitieve besluitvorming. Deze staat voor vrijdag 7 juli gepland. Boeren en burgers zetten zich schrap.

Om de haverklap niet bereikbaar via Ziggo

HELMOND - Herman van Mill uit Helmond. Hij heeft deze opinie bijdrage geschreven.

Burgemeester Gaillard over fusieproces: 'Druk provincie is als bakken van stoofvlees'

SON EN BREUGEL - "Dit is een proces dat je tijd moet gunnen. Als je dat niet doet, krijg je het effect van het bakken van stoofvlees. Dan is het niet te eten, dan wordt het niets."

Metropoolregio Eindhoven is 'los zand'

EINDHOVEN - Opdoeken? Of hervormen? De Metropoolregio Eindhoven (MRE) is immers los zand, blijkt uit onderzoek. Als het aan bestuur ligt, gaat het samenwerkingsverband zichzelf opnieuw uitvinden. En is binnenkort al de tijd voorbij dat het MRE een tandeloze praatclub is. 

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B