radiosenb

Terug

Nieuws uit de regio

Son en Breugel weer aan de slag met tweede afrit Ekkersrijt

SON - Binnen twee jaar moet duidelijk zijn waar op de John F. Kennedylaan in Eindhoven precies een nieuwe afrit komt naar de bedrijventerreinen Ekkersrijt-Oost (Son) en Esp (Eindhoven).

Reumatoloog Richard Verheesen uit Best: 'Eet gezond, niet elke dag een appel'

BEST - We eten al jaren te weinig groente en fruit. Reumatoloog Richard Verheesen uit Best ontwikkelde daarom een variabel supplement dat beter aan de behoefte van het lichaam moet voldoen.

Bandenspanningsmeter N279: Pas op! Uw banden zijn te slap

VEGHEL - Bij truckerscafé De Sluis aan de N279 werd woensdag de eerste slimme bandenspanningsmeter van Zuid-Nederland in gebruik genomen. Tégen verkeersleed.

Rijkswaterstaat pakt geluidsoverlast A50 bij Eindhoven en Son aan

EINDHOVEN - Stiller asfalt of hogere geluidsschermen moeten de komende jaren een eind maken aan geluidsoverlast van de A50 bij de wijk 't Zand in Son en Breugel en de Eindhovense wijk Blixembosch. Rijkswaterstaat onderzoekt de gevolgen van de forse toename van het aantal passerende auto's én van de geluidsoverlast.

Flatbewoners merkten vrijwel niets van schietpartij in Best waar zwaargewonde viel, een man aangehouden

BEST - Bij een schietpartij in een appartement aan de Willem de Zwijgerweg in Best is woensdagavond een 53-jarige man zwaargewond geraakt. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en inmiddels buiten levengevaar, laat de politie weten. Een bewoner van het appartement is aangehouden. Flatbewoners hebben weinig gemerkt van de schietpartij.

Bestenaar Coldenhoff naar het Spaanse fabrieksteam GasGas

Motorcrosser Glenn Coldenhoff heeft een nieuwe ploeg. De 28-jarige Bestenaar komt in het nieuwe seizoen uit voor het Spaanse fabrieksteam GasGas.

6 jaar en 50 kilo, dat wil Meierijstad aanpakken

VEGHEL/SCHIJNDEL - Nienke van 6 jaar komt bij de jeugdarts. Zij weegt bijna 50 kilo, terwijl meisjes van die leeftijd gemiddeld nog niet eens de helft wegen. Veel te zwaar dus. Het project Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) moest dat in Meierijstad al een halt toeroepen en wordt nu uitgebreid met een sterk individuele aanpak.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B