radiosenb

Terug

Nieuws uit de regio

Paaspop tickets blijven geldig voor volgende editie in 2021

SCHIJNDEL - Zou normaal gesproken op Goede Vrijdag het festival Paaspop het festivalseizoen aftrappen, nu blijven de groene velden bij Schijndel vanwege het coronavirus leeg. Daar balen niet alleen de bezoekers, maar ook de organisatoren van. En om het leed een beetje te verzachten, hebben zij besloten dat alle tickets geldig blijven voor de volgende editie.

Grote onzekerheid bij organisatoren: annuleren of Snollebollekes met 1,5 meter afstand?

EINDHOVEN - Concert- en festivalorganisatoren in de regio verkeren in grote onzekerheid. Verplaatsen, cancelen of doorgaan? ,,Iedereen is aan het wachten.” Ondertussen koopt niemand nog een kaartje en komt er niks binnen. Grootste speler Mojo Concerts wil dat het hele festivalseizoen wordt geschrapt. Berichten uit de metal, het levenslied en de dance.

Injectie in bomen Son moet nekslag processierups zijn

SON EN BREUGEL - Als eerste gemeente in Nederland gaat Son en Breugel de eiken-processierups bestrijden door het injecteren van de eiken met een gifstof.

Dorpshuis Son iets vertraagd door corona

SON EN BREUGEL - De ontwikkeling van het Dorpshuis in Son loopt wat vertraging op. Door de coronacrisis vraagt het overleg met de toekomstige gebruikers meer tijd.

Vijf dagen lang geen treinen tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg

EINDHOVEN - Wegens werkzaamheden aan het spoor in Boxtel rijden er van zaterdag 11 april tot en met woensdag 15 april geen treinen tussen Eindhoven en Den Bosch en Eindhoven en Tilburg. De NS zet snelbussen in op deze trajecten.

Oproep Best Vooruit: steun onze sponsors

BEST - Leden van voetbalclub Best Vooruit kunnen een bericht verwachten waarin het bestuur vraagt om de trouwe clubsponsors - in veel gevallen lokale ondernemers - tijdens en na de coronacrisis extra te steunen.

Effect corona-crisis op woningmarkt komt in april/mei, zegt makelaar in Eindhoven/Helmond

EINDHOVEN - De corona-crisis heeft nog nauwelijks effect gehad op de verkoop van woningen in het eerste kwartaal. Het tekort op de woningmarkt is veel bepalender dan het aantal (ver)kopers dat zich bedenkt vanwege het virus. Dat constateert makelaarskantoor Van Santvoort in zijn kwartaalrapportage.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B