Veel bezoek en muziek bij "Open Dag" van Radio S,B

Maar liefst 7 uur LIVE-Radio en artiesten tijdens onze 'OPEN DAG' naar aanleiding van ons 1-jarig bestaan !

Vanaf 11.00 uur was onze studio geopend, onze programmakers aan het werk en vielen inwoners spontaan 'met de deur in huis'. Diverse artiesten verzorgden LIVE optredens. Kortom: Veel te zien EN te horen bij Radio S&B. Luister o.a. mee naar interviews met enkele MAESTRO's voor en na de repetitie:

Optredens van ondermeer Danny Robben, Julian Stuiver, Karin Giebels, de Brabo Turk en Benno van Vught.

Natuurlijk hadden wij een aantal van deze artiesten voor de microfoon, zoals 'Brabo Turk junior'

Het verzoekplaatje van Noud Hilgerdenaar voor zijn JUF.

En nog veel meer.... luister maar !

VEEL LUISTERPLEZIER en dank aan de artiesten en natuurlijk Adriana Bos voor het regel- en ritselwerk !

 


 


Terug

Nieuws uit de regio

Speekseltest voor drugsgebruik in verkeer nog niet ingezet in Oost-Brabant

EINDHOVEN - De speekseltest die agenten kunnen gebruiken om te testen of bestuurders drugs hebben gebruikt, is in Oost-Brabant nog niet ingezet. Dat laat de politie desgevraagd weten.

Aanslagen leiden tot orders bij Sons bedrijf

SON EN BREUGEL - Met name Franse en Duitse gemeenten weten Jansen Betonwaren in Son te vinden sinds de aanslagen met vrachtwagens in Berlijn en Nice. Het bedrijf levert betonblokken die als barricade kunnen dienen.

Wat is je ware leeftijd? Doe de test!

Je moeder die gekleed gaat in een minirok, of je opa die door de huiskamer danst op de hits van dj Martin Garrix. Je bent zo oud als dat je jezelf voelt, wordt er wel eens gezegd. Behoor jij wel thuis tot de generatie waarin je geboren bent? Ofwel, wat is je ware leeftijd? Doe de test! 

Foto's uit de oude doos: Son en Breugel, Best en Sint-Oedenrode

Een duik in het rijke fotoarchief van het Eindhovens Dagblad levert een reeks nieuwsfoto's in zwartwit op. Gewoon, om opnieuw te bekijken. De vijfde serie foto's gaat over de gemeenten Son en Breugel, Best en Sint-Oedenrode.

Groots verzoek voor de kleinste stad: Zuidoost-Brabant in Madurodam

EINDHOVEN - Een bezoekje aan Madurodam zorgde bij het Eindhovense CDA voor het calimerocomplex. Waar is onze regio gebleven in de kleinste stad van Nederland?

Fusie van Omroep Brabant en L1 op handen

EINDHOVEN - De regionale omroepen L1 in Limburg en Omroep Brabant gaan per 1 januari 2018 samen in een nieuwe organisatie. Directeur-hoofdredacteur Henk Lemckert van Omroep Brabant spreekt van 'een voorgenomen fusie' en benadrukt dat de samenvoeging geen consequenties heeft voor de redactionele organisatie.

Meeste mensen met bijstand uit regio in Helmond: bekijk ook jouw buurt

HELMOND - Het aantal bijstandsontvangers in de regio Zuidoost-Brabant is het hoogst in Helmond-Oost en Helmond-Binnenstad. Helmond-Oost gaat aan kop, daar ontvangen 570 mensen bijstand (72.9 per duizend inwoners). De binnenstad volgt met 1000 (68.5 per duizend inwoners).

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B