Delen

Geldrop-Mierlo, Son en Breugel en Nuenen besteden belastingtaken uit

Door Studio040 02 januari 2024

De belastingtaken voor Geldrop-Mierlo, Son en Breugel en Nuenen worden sinds dit jaar uitgevoerd door een externe partij. De gemeenten hebben hiertoe besloten, nadat bleek dat goede dienstverlening op dit gebied, via de Dienst Dommelvallei, op langere termijn niet haalbaar is.

Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOBvoert de belastingtaken uit voor negen gemeenten en een waterschap in onze regio. De gemeenten blijven zelf verantwoordelijk voor de belastingtarieven. Inwoners en ondernemers ontvangen met ingang van dit jaar echter de belastingaanslagen niet meer via de gemeenten, maar via BSOB.

Via de Digitale Balie van BSOB kunnen inwoners en ondernemers zelf belastingzaken regelen. Met vragen kunnen zij terecht bij BSOB. Telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur. Via telefoonnummer: 088-5510000. Of door het contactformulier op de website in te vullen.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B