"The Sky Is Crying"

the sky is crying

HET Radio S&B blues/rock-programma op de dinsdagavond. Gepresenteerd door Arnout Verheij en Kees Krombeen, een presentatieduo dat ruim 40 jaar geleden Son en Breugel en ruime omstreken al muzikaal onveilig maakte met hun ‘Spiral Staircase Discoshow’.

De (muzikale) vriendschap bleef en behalve de zogenaamde ‘voetjes van de vloer’-deuntjes specialiseerden de vrienden zich in het ‘betere’ rock en bluesgenre, waarbij ‘beter’ natuurlijk een zeer discutabel begrip is. 

In hun programma ‘The sky is crying’ stuiteren zij –volledig willekeurig- door het rijke muziekaanbod van de ruwweg afgelopen 50 jaar. Het criterium is: ‘Vinden wij het mooi, dan draaien we het!’

De luisteraars worden uitdrukkelijk in het programma  betrokken en aangespoord om hun muzikale diamantjes door te geven.

Speciale aandacht gaat uit naar lokale Son en Breugelse zangers/zangeressen en bands. Het streven is om regelmatig ook ‘Sonse’ rock en bluesmuziek te draaien, vandaar de oproep van de programmamakers om usb-sticks, cd’s etc. op te sturen of af te geven in de studio en zo direct ‘live’ in het programma te komen.

Tweewekelijks op dinsdagavond tussen 21.00 uur en 23.00 uur via 107.5 FM of www.radiosenb.nl ("Luister Live" button).

Hier vindt u de laatste uitzendingen:

Dinsdag 10 juli

 

 

Reageer

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B