Delen

"The Sky Is Crying"

the sky is crying

HET Radio S&B blues/rock-programma op de dinsdagavond. Gepresenteerd door Arnout Verheij en Kees Krombeen, een presentatieduo dat ruim 40 jaar geleden Son en Breugel en ruime omstreken al muzikaal onveilig maakte met hun "Spiral Staircase Discoshow".

De (muzikale) vriendschap bleef en behalve de zogenaamde ‘voetjes van de vloer’-deuntjes specialiseerden de vrienden zich in het betere rock en bluesgenre, waarbij beter natuurlijk een zeer discutabel begrip is.

In hun programma The sky is crying stuiteren zij -volledig willekeurig- door het rijke muziekaanbod van ruwweg de afgelopen 50 jaar.

Het criterium is: Vinden wij het mooi, dan draaien we het!

De luisteraars worden uitdrukkelijk in het programma betrokken en aangespoord om hun muzikale diamantjes door te geven.

Speciale aandacht gaat uit naar lokale Son en Breugelse zangers/zangeressen en bands. Het streven is om regelmatig ook Sonse rock en bluesmuziek te draaien, vandaar de oproep van de programmamakers om usb-sticks, cds etc. op te sturen of af te geven in de studio en zo direct live in het programma te komen.

Tweewekelijks op dinsdagavond tussen 21.00 uur en 23.00 uur.

 

Luister naar Radio S&B via 107.5 FM of www.radiosenb.nl ("Luister Live" button)

Reageer

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B