Delen

Arnout Verheij Woningmakelaardij 

focust zich uitsluitend op de verkoop en aankoop van bestaande huizen en appartementen in Eindhoven en omliggende regio (o.a. Son en Breugel, Nuenen, Aalst-Waalre, Veldhoven, Geldrop en Best).

Mijn werkwijze is (pro-)actief, transparant en met een sterke nadruk op heldere communicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en goed geïnformeerd bent over de status van het koop- of verkoopproces.

Ik begeleid u tijdens het gehele traject dat leidt tot de succesvolle verkoop van uw huis of appartement: ik verzorg de bezichtigingen, voer de onderhandelingen, stel de koopakte op, tot en met de afronding van de aan- of verkoop bij de notaris.
Vanuit mijn makelaars-ervaring, professionaliteit en marktkennis van huizen en appartementen geef ik u een eerlijk advies. Uw belangen staan bij mij altijd centraal, maar dit betekent uitdrukkelijk niet dat ik u naar de mond praat.

Ik maak voor de optimale presentatie van uw  huis of appartement gebruik van de diensten van gespecialiseerde fotografen (ook 3-D animaties, video en drone opnames), bouwkundige tekenaars (plattegronden) en zonodig interieurarchitecten en -stylisten.

 

Arnout Verheij Woningmakelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VastgoedPro en maakt gebruik van diensten van Realworks, Funda en Pararius.

Overweegt u de aan- of verkoop van een huis of appartement dan kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis indicatieve waardebepaling.

Arnout Verheij Woningmakelaardij is elke dag (dus ook zon- en feestdagen) bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur via 040 - 4 100 500 / 06 245 938 72. 

Uiteraard kunt u mij altijd via e-mail bereiken   info@avwoningmakelaardij.nl

Arnout

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B