Throwback Thursday

Huib en Walter

ELKE donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur presenteren Walter Sanders en Huib Burgersdijk op Radio S&B het programma "Throwback Thursday".

Walter is al zolang als hij zich kan herinneren bezig met muziek. Vooral popmuziek, met speciale aandacht voor de sound uit de 80's en 90's . Huib is al bijna 25 jaar bevriend met Walter en samen delen ze de passie voor muziek. Naast popmuziek heeft Huib ook veel aandacht voor country en rockmuziek. Hoewel muziek al heel lang in hun leven zit, maken ze met dit programma hun debuut op de radio.

Het programma zal zoals de naam al doet vermoeden veel aandacht besteden aan muziek uit het verleden (vanaf jaren 70), maar ze zullen ook de meer recentere muziek zeker niet vergeten. Uitgangspunt is altijd dat het in hun ogen goede muziek moet zijn. Of dat dan komt door de melodie of door de tekst of door een combinatie van beide, dat zal iedere keer weer anders zijn.

Dat maakt hun smaak ook zo persoonlijk en zal de muziekkeuze tijdens hun programma ook zo gevarieerd maken. Iedere week zullen ze vaste items in het programma hebben, zoals het Verborgen Juweeltje, de Guilty Pleasure en de Country knaller.

Throwback Thursday: ELKE donderdagavond vanaf 20:00 uur op Radio S&B

Hier vindt u de laatste uitzendingen:

Donderdag 1 februari 2018.

Donderdag 18 januari 2018.Donderdag 11 januari 2018.

Donderdag 4 januari 2018.

Donderdag 14 december 2017.

Donderdag 7 december 2017.

Donderdag 16 november 2017.

Donderdag 09 november 2017.

 

 

Reageer

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B