Delen

"Throwback Thursday"

Huib en Walter

ELKE donderdagavond vanaf 20.00 uur presenteren Walter Sanders en Huib Burgersdijk het programma "Throwback Thursday".

Walter is al -zolang hij zich kan herinneren- bezig met muziek. Vooral popmuziek, met speciale aandacht voor de sound uit de 80's en 90's . Huib is al bijna 25 jaar bevriend met Walter         en samen delen ze de passie voor muziek. Naast popmuziek heeft Huib ook veel aandacht voor country en rockmuziek. 

Het programma zal -de naam zegt het al- veel aandacht besteden aan muziek uit het verleden (vanaf jaren 70), maar ze zullen ook de meer recentere muziek zeker niet vergeten. Uitgangspunt is altijd dat het in hun ogen goede muziek moet zijn. Of dat dan komt door de melodie of door de tekst of door een combinatie van beide, DAT zal iedere keer anders zijn.

Dit maakt hun smaak ook zo persoonlijk en dus zal de muziekkeuze tijdens hun programma ook zo gevarieerd zijn. 

Iedere week zullen ze vaste items in het programma hebben, zoals het "Verborgen Juweeltje", de "Guilty Pleasure" en de "Country knaller".

 

Luister naar Radio S&B via o.a. 107.5 FM of www.radiosenb.nl ("Luister Live" button)

Reageer

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B