Delen

Roefeldag 2017

Zoals elk jaar zijn ook in 2017 kinderen uit de hoogste klassen van de Son en Breugelse basisscholen te gast bij lokale bedrijven.

Deze "Roefeldagen" zijn bedoeld om hen kennis te laten maken met hoe het in de dagelijkse praktijk van een winkel, kantoor of productiebedrijf gaat.

Ook "Radio S&B" stelde dinsdagochtend haar studio beschikbaar, waarbij presentatoren Mario Smulders en Han Muller LIVE te beluisteren waren.

Als eerste verwelkomden zij de leerlingen van BS "De Ruimte" met meester Derk.

Niels, Milan, Nina, Lotte en Yanoek mochten achter het mengpaneel plaatsnemen, zelf de schuiven bedienen en de platen die werden aangevraagd, opzoeken. Meester Derk werd onderworpen aan een waar spervuur van vragen over zijn opleiding, hobby's, gezin en zijn liefde voor motoren. Zo kom je nog eens wat te weten, toch ?  

De ruimte 1

20171107_101541

Rond half 11 wandelden Aimee, Yannick, Jop, Matthijs, Sil en Pim binnen van BS "De Sonnewijzer" , begeleid door moeder Bianca.

Dit keer werden door de leerlingen vragen aan elkaar gesteld en het werd duidelijk dat Justin Bieber met een van hen maar eens een beschuitje moest komen eten.

En ook bij deze groep een serieuze aanpak, veel geschuif op het mengpaneel en zoeken naar de aangevraagde muziek. Net als meester Derk ontkwam ook hier de enige volwassen gast -in dit geval Bianca- niet aan een "diepte" interview...

Sonnewijzer 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonnewijzer 2

Jongerenwerker Ali (LEV groep) was ook aanwezig en natuurlijk moest ook hij voor onze microfoon de nodige vragen beantwoorden. En daarna -als onomstotelijk bewijs- samen met de leerlingen op de foto !

Ali kids

 

Tijdens de 2 Roefelsessies zijn filmopnamen gemaakt door de Lokale Omroep Nuenen. 

 

   ROEFELDAG 7 november 2017.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B