Delen

Segestia Solutions

Opnieuw wordt er door de ondernemers uit de regio een certificaat aangeschaft. Ditmaal is het Segestia Solutions die Radio S&B steunt. Segestia Solutions is een Full-service software & internetbureau en is gevestigd op het Science Park op industrieterrein Ekkersrijt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van ICT en het ontwikkelen van software en e-learning. Er zijn eigen IT specialisten, softwareontwikkelaars, systeembeheerders en een helpdeskondersteuning aanwezig. Het bedrijf onderscheidt zich mede door leveranciersonafhankelijk te werken en rechtstreekse ondersteuning van de klanten door eigen specialisten, oftewel korte communicatielijnen.

Ook bij Segestia Solutions wordt onze radiozender een warm hart toegedragen. Tijdens het werk lekker Radio S&B luisteren, een prima combinatie! Gisteren werd het certificaat officieel overhandigd aan eigenaren Richard de Wolf en Marcel Verhoeven. Mede-eigenaren Johan van de Ven en Jacco Compier waren op dat moment niet aanwezig.

Meer informatie is te vinden op www.segestia.nl
Segestia Solutions dank voor jullie steun!

Segestia Solutions

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B