Delen

Bevers & Boschman

Ook Bevers & Boschman verzekeringen en hypotheken ziet de meerwaarde van een lokale radiozender. Uit handen van programmamaker Walter Sanders krijgt Martin Bevers het certificaat overhandigd. Met het aanschaffen van een certificaat steunt Bevers & Boschman voor een jaar lang de zender.

Bevers & Boschman bemiddelt op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. 'Een persoonlijke benadering met een dienstverlening op hoog niveau, dat vinden we bij Bevers & Boschman erg belangrijk' aldus Martin Bevers. 'Om dit te bereiken werken we gericht aan een langdurige relatie, met als doel een tevreden klant'. Bevers & Boschman is gevestigd in Breugel en steunt graag lokale initiatieven, waaronder dus ook zeker een lokale radiozender. Bevers & Boschman, hartelijk dank voor jullie steun aan Radio S&B.

Contactgegevens:

www.beversenboschman.nl

Weegschaallaan 25
Son & Breugel
0499 463 419
 

foto Bevers

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B