Delen

De LOKALE politiek belicht !

                                              DE LOKALE POLITIEK BELICHT:

Als lokale radiozender houden wij natuurlijk ook de vinger aan de pols over wat er allemaal in ons gemeentehuis wordt besproken en besloten. Met enige regelmaat zullen wij zowel de coalitie- als de oppositiepartijen uitnodigen in onze studio om bij te praten.

De uitzendingen kunt u LIVE volgen via onze 107.5 FM radiofrequentie, maar ook hier terugluisteren.

*  Gesprek met de oppositie op 18 februari 2019.

* Gesprek met de coalitie op 19 november 2018.

* Lijsttrekkersdebatten 2018.

Natuurlijk besteedt Radio S&B, de lokale radio van Son en Breugel, aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s.

Daartoe heeft zij de lijsttrekkers van de 6 deelnemende politieke partijen uitgenodigd om deel te nemen aan een 3-tal debatten, waarin zij - 1 op 1- de kiezers kunnen overtuigen om op hun partij te stemmen.

Helaas hebben bestuur en fractie van Dorpsvisie Son en Breugel te kennen gegeven zich niet te kunnen vinden in de voorgestelde opzet en dus geen gevolg te geven aan de uitnodiging.

 

Als gevolg daarvan kruisen op woensdag 21 februari Joris van Dam (PvdA/ GroenLinks) en Eef van Turnhout (Dorpsbelang Son en Breugel)  de degens.

                        Logo pvdA                                  Logo DB

 

Op woensdag 7 maart is het de beurt aan Monique van Zwieten (D66), Camille Limpens (CDA) en Kees Vortman (VVD) om stevig aan de tand te worden gevoeld.

      Logo D66                 Logo CDA                    Logo VVD

De presentatie van de beide avonden is in handen van mevrouw Lucy van de Wier.

De uitzendingen beginnen steeds om 20.00 uur en zijn LIVE te beluisteren via www.radiosenb.nl .  Door SonenBreugelTV worden opnames gemaakt die ook LIVE te bekijken zijn via de website van SonenBreugelVerbindt.

 

Politiek Cafe 18 september 2019

In gesprek met... de Oppositie:

In gesprek met... de Coalitie:

Lijsttrekkersdebat 7 maart 2018


Lijsttrekkersdebat 7 maart 2018 Jongerenplein

Lijsttrekkersdebat 21 februari 2018

 

 

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B