Delen

Ondernemersbijeenkomst project 'Grote Oogst' op industrieterrein Ekkersrijt

Door Studio040 04 april 2024

Met het project ‘Grote Oogst’ wordt bedrijventerrein Ekkersrijt versneld verduurzaamd. Onderdeel hiervan is het traject Circulair Ekkersrijt, waarin stappen worden gezet naar een circulair bedrijventerrein. Op donderdag 18 april is er een bijeenkomst voor bedrijven op Ekkersrijt over dit onderwerp.

Het project ‘Grote Oogst’ wordt uitgevoerd samen met de provincie Noord-Brabant, Waterschap De Dommel, ondernemersvereniging Ekkersrijt en bedrijven. Duurzame bedrijventerreinen zijn een belangrijke voorwaarde voor een toekomstbestendige economie en een goed en gezond woon- en vestigingsklimaat.

Tijdens de bijeenkomst worden de eerste bevindingen van Stichting InduSym toegelicht, worden potentiële oplossingen gepresenteerd en wordt samen met de aanwezigen bepaald hoe verder wordt gegaan. De betrokkenheid van de ondernemers is immers zijn essentieel in de transitie van een circulair Ekkersrijt.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 12.30 en 15.00 uur en wordt gehouden bij VDL GL Plastics, Science Park Eindhoven 5711 in Son en Breugel. Aanmelden kan tot 11 april via aanmelding@sonenbreugel.nl.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B