Delen

Spullen voor drugsproductie gevonden in loods Son en Breugel

Door Studio040 22 maart 2024

Bij een controle in het buitengebied van Son en Breugel zijn in een loods materialen gevonden die worden gebruikt voor de productie van drugs. De politie heeft de spullen in beslag genomen.

Wat er precies is gevonden, laat de gemeente Son en Breugel niet weten. Naast deze vondst stuitten de politie en gemeente ook op een verduisterde motor. Daarnaast werden er milieuovertredingen vastgesteld, zoals het verkeerd opslaan van stoffen. Verder werd een schuur illegaal bewoond. Alle overtredingen worden verder onderzocht.

Controle

De controle werd gedaan door het Dommelstroom Interventie Team (DIT). Bij dit team zijn onder meer politie, gemeenten en de veiligheidsregio betrokken. Met dit soort controles wil het team te weten komen of er plekken zijn waar criminele activiteiten plaatsvinden. Zo worden veel boeren in de provincie door criminelen benaderd om leegstaande panden te verhuren voor de productie van drugs.

 

 

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B