Delen

Bewoners verdelen 1 miljoen euro van Postcode Loterij: 'Zo'n groot verjaardagscadeau heb ik nog nooit gehad'

Door Studio040 09 januari 2024

In Eindhoven en Son zijn maandagavond tientallen mensen in de prijzen gevallen. Huishoudens van twee straten mochten ieder 1 miljoen euro van de Postcode Loterij verdelen. En voor één inwoner was het al helemaal zijn geluksdag. Hij speelde mee met drie loten en won 125.000 euro.

De winnende postcode was in de wijk Oude Gracht in Eindhoven. Daar verdeelden mensen met postcode 5631 LR, wonend op de Antigonelaan, 1 miljoen euro. En dus vielen vijftien meespelende bewoners in de prijzen. Per lot ontvingen de winnaars 41.666 euro. Al was er een iemand die met drie loten meespeelt. 

Verjaardagscadeau

Alle prijswinnaars zijn maandagavond verrast met de cheque en dus werd het een bijzondere dag aan de Antigonelaan. Vooral voor de 88-jarige Foppe. "Zo'n groot verjaardagscadeau heb ik nog nooit gehad." 

Hij is een van de gelukkige winnaars, net als zijn buurvrouw Lesley, die wel een bestemming weet voor het geld dat ze heeft gewonnen. "Ik heb twee pubers in huis, dus zo'n bedrag komt zeker goed uit voor als ze gaan studeren."

Andere prijswinnaars

Het is dit jaar prijsschieten in de regio, want zondag zijn inwoners van Son en Breugel al verrast met vele duizenden euro's. 17 deelnemende huishoudens met de postcode 5692 VJ, verdeelden daar 1 miljoen euro. Een inwoner speelde met het 3 loten mee en won 142.857 euro. 

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B