Het laatste nieuws

Nieuws uit de regio

Esprit Management & IT ingelijfd door ICT Group

SINT-OEDENRODE - ICT Group neemt Esprit Management & IT Services uit Sint-Oedenrode over. De Rooise ICT-dienstverlener levert ervaren professionals in de technische software ontwikkeling.

Hoogleraar over luchtkwaliteit: ‘Het is een veelkoppig monster'

Hoe gezond is de lucht die we met z'n allen inademen? Recent onderzoek op de universiteit van Birmingham legt een 'overtuigend verband' tussen het hoge aantal coronaslachtoffers in deze contreien en de luchtvervuiling met fijnstof.

Geen Lloret maar kampeerhuis ‘D’n Bruut’ voor vriendengroep

BOSKANT/SPOORDONK/BEST - Zonder enige kluservaring werkten zeven vrienden afgelopen maanden ieder weekend aan ‘D’n Bruut’, hun kampeerhuis op wielen.

Zwaargewonde man aangetroffen in woning in Best

BEST - In een woning aan de Fabrieksweg in Best, boven het tankstation, is dinsdagmiddag een zwaargewonde man aangetroffen.

Bedrijf Best 3 maanden dicht na vondst wiet

BEST - Een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg 23 in Best moet op last van de burgemeester drie maanden op slot.

Mogelijk asbest vrijgekomen bij schuurbrand in Nijnsel

NIJNSEL - In de Primulastraat in Nijnsel heeft dinsdagmiddag brand gewoed. De brandweer rukte uit voor een schuurbrand.

Weg in eigen dorp: Rust regeert in Pietjes Dommel

Weidsheid, rust en natuur liggen er voor het oprapen. Het gebied richting Pietjes Dommel - onderdeel van het Ollands ommetje - heeft een eeuwenoud karakter.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B