Het laatste nieuws

Nieuws uit de regio

Muziekvereniging: ‘Wij willen de grootste worden in Meierijstad’

MEIERIJSTAD - Harmonie Sint Antonius fuseerde met muziekgroep Echo der Bergen uit Eerde. Nu volgt een concert, samen als Muziekvereniging Meierijstad.

Stoeptegel in Breugel is struikelblok voor senioren

BREUGEL - Vallen over een uitstekende stoeptegel en blijvend last houden van de verwondingen. Het overkwam Annie Hurkmans en Joop Wijdehof bij het winkelcentrum in Breugel. Ze zijn boos op de gemeente, die geen medeleven toonde en te weinig doet aan het onderhoud van het trottoir.

Pleegouders haken af door gebrek aan begeleiding en nazorg

EINDHOVEN - Ruim veertien procent van de pleegouders haakt elk jaar af. 52 Procent van de pleegouders die meewerkten aan een onderzoek van het Nederlands Jeugdinstituut, de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en Jeugdzorg Nederland, zijn gestopt door problemen met het pleegzorgsysteem of omdat ze het gevoel hadden dat professionals hen onvoldoende serieus namen. Er is werk aan de winkel om de opvang van deze kwetsbare groep te kunnen blijven garanderen.

Zoveelste rechtszaak over huishoudelijke hulp; Someren overtuigd van eigen gelijk

DEN BOSCH - Opnieuw moeten rechters in Den Bosch zich buigen over de vraag hoeveel schoonmaakhulp een bejaarde moet krijgen. Het einde van dit soort ‘kruimelzaken’ is nog niet in zicht.

Stoffelijk overschot gevonden in Son, politie doet onderzoek

SON - De politie heeft woensdagmiddag een stoffelijk overschot gevonden in Son. Op dit moment doet de politie onderzoek naar de doodsoorzaak.

Verdachte situatie in auto Son en Breugel blijkt date: ‘Bestuurder stond steeds op de rem’

SON EN BREUGEL - Agent Marco stuitte dinsdagavond tijdens zijn dienst in Son en Breugel op een opmerkelijke situatie.

Op de tandem in eendrachtige samenwerking naar de Alpe d'Huez-top

SOMEREN-EIND - Dennis van Hout (31) uit Someren-Eind gaat op 4 juni al fietsend de Alpe d’Huez beklimmen. Op een tandem met achterop iemand die kanker heeft.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B