Delen

Verkeer tussen Best en Son ondervindt hinder door kappen bomen

Door Studio040 22 januari 2024

De provincie Noord-Brabant gaat groot onderhoud uitvoeren aan de N620 tussen Best en Son en Breugel. Hiervoor worden 140 bomen gekapt. Door ze nu weg te halen, worden in het voorjaar geen vogels gestoord, terwijl ze aan het broeden zijn.

De vergunning voor het kappen van de bomen is inmiddels verleend. De start van de werkzaamheden is 29 januari. De N620 is tot en met 2 februari, tussen 09.00 en 16.00 uur, volledig afgesloten voor doorgaand verkeer van de Sint Oedenrodeseweg tot de Hoberglaan. Zo kunnen de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

De aannemer probeert er zo veel mogelijk rekening mee te houden dat woningen en bedrijven goed bereikbaar blijven. Zo kunnen aanwonenden en fietsers gebruik blijven maken van de N620. Ook ‘t Boshuys, het Joe Mann Paviljoen en Boutique Hotel Bed & Bos zijn bereikbaar.

Verkeersregelaars zorgen voor een goede doorstroom van het verkeer. Ten tijde van het kappen van een boom zelf wordt al het verkeer even stilgezet. Het doorgaande verkeer wordt lokaal omgeleid.

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B