Onze programmamakers

 De makers goed

Een aantal van onze programmamakers op het podium van het "Vestzaktheater".

Van links naar rechts:  Glenn van den Berg ("Bon dia Glenn"), Walter Sanders (samen met Huib Burgersdijk "Throwback thursday"), Hans Houbraken (samen met zoon Tim "The beats club"), Willem Ligtvoet ("Jazz aan de Dommel"), Arnout Verheij (samen met Kees Krombeen "The sky is crying"), Jan Brans ("Fraaie portretten"), Liesbeth van Hapert (Eetprogramma in ontwikkeling),Clemence Lasance ("Klassiek aan de Dommel"), Hans Spijkerman ("Jazz aan de Dommel"), het hoofd van Ron van Haandel ("Oud maar niet fout"), Rob Bergmans ("Aanschuiven bij Rob") en Han Muller ("N'oubliez jamais".

Op de foto ontbreken: Maaike van der Waart ("Maaike & Company"), Mario Smulders ("Mario's Clubhuis"), Youri van Haandel ("Vol gas het weekend in"), Asya van Alst en Peter Schumaker ("Klassiek aan de Dommel"), Adriana Bosch ("Avondcafe"), Ties van Gorp ("Efkes buurten") en Dick Geluk ("Swing Years").

Reageer

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B